Frisklivssentralen - Aktuelt

Frisklivssentralen Fritt Fram Førde og Førde frivilligsentral held til i Firda Avis bygget. Vi arrangerer store og små hendingar, følg med her på kva som skjer.

Publisert av Marit Kleiven. Sist endra 04.01.2017
jul

Også i år vert det julefeiring på Førde Kyrkjetun sjølvaste julafta. Det vert servert tradisjonell norsk julemat, vi syng julesongar og går rundt treet, kanskje kjem også nissen med pakker til borna. Om du er åleine, har familie, er gamal eller ung så er alle invitert til å vere med denne kvelden. Festen startar klokka 17.00 og avsluttar om lag klokka 20.00. Det kostar ikkje noko å vere med, men for dei som ynskjer å gi eit bidrag til arrangementet vert det høve til det via vipps eller bøsse.

Denne julaftafeiringa er i regi av Førde kommune v/Friskliv- og frivilligsenter, Folkehelsa og Den Norske Kyrkja.

Du kan melde deg på til Friskliv- og frivilligsenteret: Telefon 476 88 025 eller via e-post til kv@forde.kommune.no

Dersom du kan tenke deg å vere frivillig på julaftafeiringa kan du kontakte Førde kyrkjekontor v/Ingvar Vagstad: Telefon 911 38 732.

Julebilde

For tolvte gong vert det tradisjonell norsk julefeiring på Førde Kyrkjetun. Dette er ei feiring for alle som ønsker å vere ein del av eit fellesskap julekvelden. Vi håpar at mange frivillige vil hjelpe til også i år. Har du lyst til å bidra? Då kan du kontakte Ingvar Vagstad på telefon 911 38 732.

Friskliv i Hafstadparken

Velkommen til kjekke timar kl. 11.00–14.00 i Hafstadparken.

Fritt Fram opningsdag 11.05.16

Bli med på gåturar i sentrum med innlagt styrketrening!

Homestart

Onsdag 1. november kl.18.00 vert det informasjonsmøte om Home-Start Familiekontakten på Førde Kyrkjetun. Frivilligsentralen og Helsestasjonen i Førde kommune er samarbeidspartar i arbeidet.

Vil du setje av to til fire timar kvar månad? Kanskje du kjenner nokon med demens?  Vi har gode erfaringar med venner og kjente, naboar og familie som aktivitetsvennar. Vi arrangerer kurs 6. september 2017 for dei som ønskjer å bli aktivitetsvenn. Kurset er gratis.

Kulturskulen piano

Førde Seniorkor er eit opent tilbod for alle over 60 år i Førde kommune. Koret har som mål å vere ein møteplass til fellesskap, glede seg sjølv saman med andre og til glede for andre. Song og fellesskap er viktig for god helse og livskvalitet.

Koret har øvingar på Førde Helsetun måndagar kl 10.00 - 11.30. Kom og bli med!

Fritt Fram opningsdag 11.05.16

Frisklivssentralen Fritt Fram Førde har flytta til Firdavegen 12, Firda Avis bygget. Kom gjerne innom for ein prat og omvisning.

Vi er her tysdagar og onsdagar kl 9.00 - 15.00, elles etter avtale