Meld deg på sykle til jobben 2017

Sykkeldemonstrasjon  - Klikk for stort bilete

Har du planar om å sykle eller gå til jobben i 2017? Meld deg på aksjonen Sykle til jobben og bli med på trekning av flotte premiar.

Gratis å melde seg på

Det er gratis for alle som jobbar eller bur i Førde kommune å delta på den landsomfattande aksjonen. Førde kommune har inngått ein avtale med Sykle til jobben og er difor ein gratiskommune. Aksjonen er i perioden 19. april–17. juni, men du kan allereie no melde deg på.

Blant dei første 1000 som melder seg på vert det trekt ut 100 pakkar, så her er gode vinnarsjansar. Meld deg på og bli klar til kampanjestart 19. april!

Påmelding til Sykle til jobben 2017 >

All aktivitet gir poeng

Det er ikkje berre når du syklar eller går til jobben du får poeng. Loggfør sykkel- og fjellturar, kveldsturar med hunden eller ei hard økt på treningsstudio – alle aktivitetar gir poeng i aksjonen!

Du kan registrere aktiviteten sjølv på MinSide på sykletiljobben.no eller via appane Strava eller Endomondo.

Stjerneaktivitetar

Nokre aktivitetar vil gje poeng uavhengig av kor lenge den varer:

• Sykle til jobben
  • Gå til jobben
  • Springe til jobben
  • Aktiv reiseveg (der du vel kroppen som framkomstmiddel på strekningar du vanlegvis ville brukt bil)
  • Elsykkel

Du vil få eitt poeng på Stjerneaktivitetane sjølv om du brukar mindre enn 30 minutt.

For andre aktivitetar gjeld hovudregelen med eitt poeng for 30. minutt aktivitet.

• Minst 30 minutt med fysisk aktivitet gir eitt poeng.
  • Minst 60 minutt med fysisk aktivitet gir to poeng.
  • Minst 90 minutt med aktivitet gir tre poeng.

Du kan få maks tre poeng per dag. Målet er å ha ein aktivitet som gir 1,5 poeng i gjennomsnitt per dag.

Publisert av Marit Kleiven. Sist endra 24.03.2017 av Marit Kleiven
Fann du det du leita etter?